4Export.nl - Hogelandseweg 23 Nijmegen (NL)   e-mail. info@4export.nl
tel. +31 (0)243739003   fax. +31 (0)248901710
 

BPM-teruggave bij export van een nederlands voertuig

4Export.nl is specialist op het gebied van exportformaliteiten voor voertuigen ( oplegger, aanhanger, caravan en motorfiets etc.).

BPM teruggaaf is mogelijk voor auto's met een eerste nederlandse registratie na 16-10-2006 en geëxporteerd naar één van de EU-lidstaten.

Wij bieden u de goedkoopste en snelste methode om aan alle bewijslast te voldoen.

Onze voordelen:
-Geen borg betalen door de klant, dus geen belemmering bij verkoop van het voertuig.
-Dezelfde dag nog de buitenlandse registratie op uw e-mail (niet meer hoeven wachten op de buitenlandse registratie van de klant), dus binnen één dag BPM teruggevraagd bij de belastingdienst.
-Proces in eigen beheer, wij leveren U alle bewijsstukken (complete buitenlandse registratie).

Bent U ook op zoek naar een partner die razendsnel tegen minimale kosten de juiste documenten aanleverd om de BPM van jonge geëxporteerde voertuigen terrug te vragen? Of wenst u zelfs de formulieren ingevuld en voorzien van alle bewijsmateriaal dezelfde dag nog per mail te ontvangen?

Wij van 4Export.nl B.V. leveren de juiste documenten aan U tegen minimale kosten, ons motto luidt:

"Snelheid betekend liquiditeit!"


Aangezien de grote providers zijn gestopt met het voorfinancieren van de BPM, is er geen reden meer om onze voordelige en snelle methode niet toe te passen.
Dit scheelt U en uw bedrijf honderden euro's per verkocht voertuig!

Nu willen wij U attenderen op onze nieuwe dienst, namelijk de verzorging en administratieve afhandeling van de BPM teruggaaf ten gevolge van export van voertuigen. Wij bieden namelijk in verschillende pakketten mogelijkheden aan om voor U altijd de voordeligste en meest eenvoudige manier de door U benodigde documenten te verzorgen.

Wij zijn een RDW-erkend bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van voertuig documentatie gericht op export en douane. Door onze know-how op dit gebied, zijn wij altijd actueel en exact op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en tevens de beperkingen binnen de markt.

Naast de benodigde documenten voor BPM-teruggave kunnen wij voor u ook direct de uitvoerkentekenplaten, de verzekering (groene kaart) en aanvullende documenten zoals een EX.A-douanedocument verzorgen.